Как работи ZWOOKY за изпращане на анонимен имейл?

С ZWOOKY нямате нов имейл адрес. Можете да използвате своя имейл адрес, който редовно проверявате за нови имейли. Но не се изненадвайте, анонимността ви ще се държи анонимно по всяко време. Вземаме вашето съобщение, което въвеждате, и ние ще го изпратим от нашия сървър за електронна поща, без да добавяте клиентския си IP адрес. Единственото нещо, което ще изпратим, е вашият ZWOOKY ID. В случай, че нямате безплатен или VIP ZWOOKY, ще изпратим имейл адреса ви. Повечето от нашите потребители имат ZWOOKY и го използват редовно, за да изпратят съобщение, за да се свържат с други хора.

От каква информация се нуждае ZWOOKY от мен?

За да влезете в ZWOOKY, наистина не е необходима много информация. Нуждаем се само от имейл адрес. Входът може да бъде направен с Facebook, Google+ и някои други услуги. Съветваме ви обаче да използвате нашата собствена услуга. Паролата ви ще бъде шифрована с AES и осолена. Паролите не се съхраняват в база данни или в голям файл.

Колко време отнема да се регистрирате в ZWOOKY?

Регистрацията в ZWOOKY отнема малко време. Изберете добра парола и с кой имейл адрес искате да се регистрирате. Не забравяйте, че ще изпратим всички съобщения на този имейл адрес. Трябва да се уверите, че не получавате имейлите си в папката SPAM. Нашият имейл винаги ще дойде от същия електронен адрес:

Влез в ZWOOKY

Моля, влезте с всяка сметка, но винаги с едни и същи. В противен случай вие ще получите различни ZWOOKYs.

С данните за вход, сега, аз потвърждавам, че съм прочел, разбрал и приемам политиката на T & C и поверителност


отпечатък |  поверителност |  Правила и условия

.